“Jaahh… det var ik’ så ringe…” (Jens Okking)

“De har helt sikkert en stor fremtid I underholdningsbranchen. De er brand-dygtige og kan få folk til at synge med. Selv synger de og fortæller historier, så folk ligger flade af grin”
(Lokalavisen, Sevel)

“Det er lykkedes for arrangørerne at få den formidable duo Michael Bhutho og Søren Hauge til at underholde og Duoen havde med sin tørre, jyske humor det mætte, veltilfredse og højt grinende publikum i sin hule hånd straks fra starten”
(Flensborg avis)

“Med Bhutho og Hauges plade, har vi fået en folkelig fornyelse af visegenren, som skal være velkommen”
(Skive folkeblad)

…Hjemmebanepublikummet ville slet ikke slippe Michael Bhutho og Søren Hauge, som måtte give to gange ekstranumre og til sidst blev klappet ud af forsamlingshuset med stående applaus…
(Vejle Amts Folkeblad)

“Sidste del af årsmødet…bød på velklingende og særdeles morsom, musikalsk underholdning af et par snart klassiske årsmødekendinge, Vejleduoen Michael Bhutho og Søren Hauge. De to musikalske spasmagere fik de sangglade mødedeltagere op af stolene…
(Flensborg avis)

“…Og det veloplagte publikum havde svært ved at slippe de to visesangere Michael Bhutho og Søren Hauge. Og forståeligt nok. De leverede en perfekt viseaften, man sent vil glemme. Med en behagelig blanding af iørefaldende visesang og en portion jysk lune, spillede og filosoferede de to dygtige spillemænd sig ind i alle fremmødtes hjerter – og smilehuller”
(Vejle Amts Folkeblad)

“Det er forfriskende at høre to mennesker, som i den grad tør lege med forskellige former for musik. De er værd at lytte til”
(Flensborg avis)

Sådan skrev pressen!